Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Bli medlem

Gjennom å bli medlem er du med på å støtte foreningens arbeid slik at vi får midler til å drive foreningen, informasjonsarbeid og denne nettsiden.

Foreningen sender ut medlemsbrev flere ganger i året  og det vil også bli arrangert samlinger for våre medlemmer.  Du vil også få tilgang til sidene som kun er åpne for medlemmene.

Det er åpent for alle å bli medlemmer.

Hovedmedlemsskap  (kr 300,- pr år) er personlig (gjelder for én person)  . Medlemskapet er kun gyldig etter at kontingenten er registrert betalt.

Familiemedlemsskap  (kr. 500,- pr år)  Familiemedlemskap gir stemmerett for maksimalt to personer på årsmøte. Medlemskapet er kun gyldig etter at kontigenten er registrert betalt.

Fyll inn Innmeldingsskjema.

Er du medlem av foreningen og har betalt kontigent, men ikke fått tilsendt brukernavn og passord ?
For å kunne logge deg på medlemsidene må du ha brukernavn og passord og har du ikke fått det så
send en e-post (mail) til ansvarlig for medlemstilgang på denne e-post adressen under her:

Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Login for medlemmer

Beskjeder

Beskjeder fra styret 14.09.2014:

 Nytt medlemsbrev er sendt ut på e-post;  Det er også lagt ut under "Medlemsbrev arkiv".  (logg på først- Brevet kan åpnes i wordformat). E-post: De som har endret e-post adresse etter å ha meldt seg inn i foreningen, kan sende oss en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.  så sender vi et nytt passord. Det skal lages en dokumentar film om barn med selektiv mutisme (barn rundt 6-10 år). De som er interessert i å  delta kan ta kontakt med Bivrost film, ved Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. tlf: 98475038.  Se også mer informasjon i medlemsbrev.